“every adventure requires a first step…”

O nuntă magică, colorată şi jucăușă care merge dincolo de obişnuit, oferind invitaţilor o experienţă, ba chiar o aventură de neuitat. Și pentru că “we‘re all mad here”, zic să păşim printre cărți de joc pe tărâmul minunăţiilor şi să dăm frâu liber creativităţii şi imaginaţiei.
O după-amiază târzie de vară. Soarele se lasă ușor pe cer. În aer se simte parfumul florilor de seară, iar lumânările sfeşnicelor de pe mesele pudrate în nuanţe de bleu și roz, încep să se aprindă rând pe rând. Deschiderea este făcută cu trâmbiţe şi voie bună de un veritabil “tea party” englezesc. Pe o armonioasă şi suavă muzică işi fac intrarea distinsa mireasă, ce işi poartă cu mult șarm rochia de prinţesă, şi mirele, care îşi salută fiecare oaspete cu magicul joben. Peste tot, fel de fel de cartonaşe şi pancarde îndeamnă oaspeţii la degustare de bunătăţi şi la aventură: “read me”, “drink me”, “eat me”… Invitaţii işi sorb din ceştile de porțelan ceaiul cu arome din cele mai îmbietoare, acompaniat de gustoase deserturi viu colorate, care le încântă privirea şi simţurile. Totul este pe deplin apreciat şi savurat, povestea delicioasă de pe tărâmul minunăţiilor derulându-se ușor în noapte, printre zâmbete şi culori.
Şi pentru că feericul şi frumuseţea sunt ingrediente esențiale ale creațiilor noastre, v-am pregătit un design de poveste pentru o nuntă în ţara minunilor.

AIW01


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


@