gentuţa miresei: de la stil la util

Este nevoie atât de creativitate, cât şi de atenţie la detalii pentru a obţine ţinuta perfectă de mireasă. De la coafură şi machiaj până la frumoşii conduri de Cenușăreasă, drumul pe care îl are de parcurs viitoarea miresică nu este tocmai simplu. Fiecare lucru, precum o piesă de puzzle, are importanţa lui şi formează acea armonie a întregului, mult dorită.
Indiferent de sezon, tematica şi locaţia nunţii, orice mireasă are nevoie de eleganta gentuță, accesoriu de nelipsit, ce întregește o ţinută modernă şi sofisticată. Este important ca aceasta să pună în valoare atât rochia, cât şi bijuteriile şi pantofii. Fiecare element trebuie ales şi potrivit cu grijă, ţinându-se cont de stilul şi personalitatea celei care le poartă.
Văzută ca emblemă a feminităţii desăvârşite ce subliniază rafinament şi modernitate, acest accesoriu preţios se dovedeşte a fi și unul cât se poate de util. Rolul de “kit de urgenţe” îi vine foarte bine, găzduind produse de make-up, nelipsita oglinjoară, dresuri de schimb sau ace de par. Cochetă şi burduşită cu cele necesare, gentuţa încântă prin aspect și utilitate fiecare miresică, devenind un accesoriu indispensabil.

gm01


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


@